Qoffice är den aktiva mötesplatsen där du får motivation & inspiration för det
som framtiden erbjuder

Representation

Toppmoderna lokaler

Centralt i Malmö hittar du stilsäkra, bra lokaler i toppskick. Vi erbjuder den senaste tekniken samt en hög nivå på design och service. Vi riktar oss till företagare som sätter hög standard och värdesätter nätverksbyggande affärer. 

Tillgängligt dygnet runt

Konferens-, lounge- & arbetsytor

Qoffice har både större och mindre mötesrum, kontorsrum och sällskapsytor. Som medlem hos oss har du även Qoffee en trappa ner, en av Malmös bästa kaffebarer. Här har du möjlighet att äta lunch och dricka kaffe i världsklass.

Co-working när det är som bäst

Qoffice

Qoffice är ett coworking space som framförallt riktar sig till konsulter och rådgivare. Centralt beläget med gångavstånd till såväl Stortorget som Malmö Centralstation. En perfekt utgångspunkt på ett attraktivt läge där det är nära till kommunikation, restauranger och nöjen.

För alla medlemmar

Qoffee – Kaffebar med det bästa. Centralt i Malmö.

Qoffee är en av Malmös vassaste kaffebarer som du hittar mellan Stortorget och Gustaf Adolfs Torg. Vi erbjuder dig exklusivt specialkaffe i samarbete med baristan och kaffeexperten Roberto Dell’Aquila. Kom förbi om du vill stärka dig med en kopp mellan alla jobbmöten eller ärenden.